Testaan teroitettua työkalua oikeassa ympäristössä aina kun mahdollista. Kuvassa kuppauskirveen testausta. Terävä tuli!

Kvakku ja sen paja

 

Jani Karlsson, Jansku alias Kvakku on iätön mies, jolla on sydän paikallaan, vaikka se onkin pysähtynyt ja käynnistetty uudestaan viisi kertaa. Pudotus kansainvälisen strategiajohtajan pestistä aivokuumeen saattelemana työkyvyttömyyseläkkeelle oli raju. Siitä toipuminen kesti vuosia ja yhä jatkuu, sillä kivut ja muistihäiriö ovat osa arkea. Psykologin koulutus on saattanut olla avuksi toipumisessa, mutta todistetusti parhaiten on auttanut meditaatio, maaseudun rauha, luonnon läheisyys, mielekäs tekeminen ja rakkaus. 

Kaikella on puolensa ja toinenkin. Työkyvyttömyyseläke on myös mahdollisuus elää omaan rytmiin ja tehdä asioita, joita sydän halajaa ja aivot janoaa. Valokuvata tähtiä, tutkia Gopekli Tepen ikää, Kukulkanin ja Puma Punkun merkitystä inkoille, pyramidien todellista käyttötarkoitusta, seurata maailmanpolitiikkaa ja soittaa rumpua sun muita soittimia.

Kvakku on sanonut että ainoat asiat, joita hän maailmassa ymmärtää, ovat geopolitiikka ja meidän rakkaus. Voi siis sanoa, että hän on äärimmäisen ymmärtäväinen mies.

Lisäksi hän taitaa jo Ukin polvella viitisenkymmentä vuotta sitten oppimansa perinteisen teroituksen salat.

Kvakun pajan hinnasto

 

Tylsintä mitä voi olla on tylsä veitsi. Terävöitä arkeasi ja tuo veitsesi tai muut teräisät esineet Kvakun pajalle.

Veitsen teroitus 25/e ja samalla kertaa teroitetut lisäveitset 5e/veitsi. Vanhemmat veitset, jotka vaativat myös entisöintiä hinnoitellaan yhteisymmärryksessä.

Voit myös maksaa motilla halkoja, peurapaistilla tai muulla varhaisen vaihdantatalouden tuotteella, josta yhdessä sovimme.

Töillä on 100%:n tyytyväisyystakuu. Työ ei lopu ennen kuin olet tyytyväinen.

Yhteydenotot sähköpostitsekvakunpaja@sent.com

Kuvassa Museoviraston mallin mukaan tehtyjä kuppauskirveitä. Teroitan pitkän linjan kupparin ja kuppauksen opettajan Sanna Ilmarisen kirveitä.