Kvakkulasta syntyikin Voimakat!

Kvakkulan toiminta ei siis suinkaan ole lakannut, vaan rönsyillyt ja etsinyt uomaansa ja saanut uuden nimen.

Ansku on kahden työtoverinsa kanssa lyönyt päänsä ja sielunsa yhteen ja iskenyt kätensä saveen.

Syntyi firma nimeltä Voimakat, kolmen akan voimatiimi, joka aloittaa toimintansa joulukuun alusta Hattulan keskustassa Tehdasvillan tiloissa ja missä milloinkin. Jansku on saanut tittelin Voimakat-kummisetä ja sparraa meitä swot-analyysiviidakon läpi itseteroitetut veitset viuhuen.

Jatkossa tapahtumista ja kursseista tiedotetaan osoitteesta:

https://m.facebook.com/pages/category/Health---Wellness-Website/Voimakat-100700428524871/

Ota meidät seurantaan 😃. 

 

 

 

Ihanan Laura Paloheimon

Sielukas Sinä -intuitiivisen kirjoittamisen kurssi

la 5.9. klo 11-16 Kvakkulassa, Rimmilässä

Kurssi johdattaa sinut luovuutesi lähteelle. Kirjoittaminen rauhoittaa mielen ja nostaa esiin arjen kiireissä huomioimatta jääneitä ajatuksia ja tunteita. Intuitio on sisäistä viisautta, se on sinusta kumpuavaa sielusi tarinaa, sitä mikä on sinulle tuttua entuudestaan. Intuition viesteille herkistyminen auttaa sinua arjessa, päätöksien teossa ja tavoitat nopeammin omat, kätketyt tarpeesi. Kirjoittaminen antaa hyvän turvallisen tilan sanoittaa tunteita ja tunnemuistoja.

Saavu tyhjän paperin kanssa ja kirjoita tiesi lähteelle!

Kurssi etenee erilaisten meditaatioiden, sointujen sekä musiikkikappaleiden avulla harjoituksesta toiseen. Neljän tunnin aikana kirjoitetaan noin kymmenen erilaista vapaan kirjoittamisen metodeihin pohjautuvaa harjoitusta. Opetellaan kehomeditaatiotekniikoita, joiden avulla opit tunnistamaan intuitiosi viestejä. Opit luottamaan kykyysi tuottaa tekstiä, ja herkistyt sisäiselle viisaudellesi. Kurssi on tarkoitettu sinun ja kurssitoverisi elpymistä ja voimaantumista varten. Emme lue tekstejä ääneen, kirjoitat itsellesi.

Kirjoituspäivän hinta on 70 € (sisältää alv:n 24%). Maksu suoritetaan ennen kurssin alkamista. Omat eväät mukaan tai keittolounas ja päiväkahvit minihintaan Kvakkulasta.

Kenelle: Sinulle, jolle kirjoittaminen on aina ollut se omin tapa ilmaista itseäsi. Sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä erilaisista luovuutta kehittävistä metodeista.

Tarvikkeet: muistikirja, kynä tai kannettava tietokone. Avoin mieli.

Kurssin ohjaaja on Laura Paloheimo, kirjailija, sanataidetaideohjaaja, energiahoitaja sekä tunnetaideohjaaja. Suosituilla kirjoituskursseillaan hän yhdistelee erilaisia kasvuteemoja, kehollisuutta, tanssia, kuvataiteita, musiikkia, energiatietoutta, elämänkaaripsykologiaa, ja luovaa kirjoittamista. Työllään hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään elämänsä liekin, sen voiman jonka voimin kulkea omia polkujaan. www.matkallaminuksi.com www.laurapaloheimo.com

IG kirjailijalaurapaloheimo

Ilmoittautumiset ja kyselyt kvakkula@gmail.com

 

Kvakkulan karanteenikanava löytyy osoitteesta:

https://www.youtube.com/channel/UCyRsiBIcENBkwY1LrxNMFYA

Jaamme siellä rauhoittavia ja toivottavasti myös rohkaisevia ja ilahduttavia ajatuksia, harjoituksia, äänimaailmoja, luonnonrauhaa ja kauneutta.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! Yhteys on jotakin paljon syvempää kuin käsin koskettaminen ja fyysinen läheisyys. 

 

Anskun blogia voit seurata osoitteessa:

https//kvakkula.wordpress.com/

 

Kiertokoulu Karlssonin Facebook-sivuilla löytyy tietoa tulevista kursseista...sitten kun kursseja voi taas pitää.

 

Naisyrittäjien kevätretriitti / PERUTTU

28.3.-29.3.2020 Könnölän matkailutilalla. 

 

Toteutuneet:

Vedic art

29.2-1.3.2020 Kvakkulassa

Kurssin opettajana Marjaana Murto

Itkuvirsikurssi 

Lauantaina 1.2.2020 n. klo 11-18 Kvakkulassa 

Syndyzet ja vedyzet -Johdatus karjalaiseen äänellä itkemisen (luojittelun) perinteeseen ja nykyitkujen hoitavaan maailmaan

Kurssin vetäjänä Susanna Aarnio